Barcelonaforrent apartments SL

Si visiteu Barcelona i voleu estar com a casa, escolliu entre els nostres més de 50 apartaments de lloguer. Estan renovats, decorats amb gust i tenen totes les comoditats perquè us sentiu com a casa.

Sigui visita turística o viatge de negoci, de curta o mitja durada, en parella, família o grup, podeu viure la vostra estada com un barceloní més i aprofitar la localització cèntrica dels apartaments de BarcelonaForRent per descobrir la ciutat, la seva gent, la seva cultura, al seu ritme i segons les necessitats sense les limitacions d'un hotel.

BarcelonaForRent Apartments

Per què llogar amb nosaltres?

Wifi gratuït d'alta velocitat

Vols treballar o veure la teva pel·lícula preferida a Netflix? A tots els nostres apartaments tenim wifi gratuït d'alta velocitat per gaudir encara més de l'experiència.

Accés per codi o aplicació mòbil

Funciona amb un sistema que obre tant la porta d'entrada a l'edifici com la de l'apartament mitjançant una aplicació mòbil d'un codi. No necessiteu claus per entrar a l'apartament el dia d'entrada.

Paquet de benvinguda

Per rebre't com a mereixes, t'oferim un welcome pack que inclou: càpsules Nespresso, bosses de te, ampolla de cava, aigües i un plànol de Barcelona creat per nosaltres on apareixen marcats els restaurants recomanats.